joi, 27 noiembrie 2014

caticatură digitală


Ce este de fapt o caticatură digitală


Vrem să ne înpărtășim cu câteva imagini din timpul procesului de lucru asupra unei caricaturi digitale. 



Mulți ne întreabă: Este vre-un Soft ceva care le face automat? sau 
                               EEE... digital asta-i facut de compiuter ? sau 
                               Pentru ce platesc că doar voi le faceti la comp.? 
Vrem sa dezmințim câteva mituri și să lamurim un pic din procesul de lucru... Nu este o programă automată in care se introduce imaginea si apoi se redactează folosind instrumente de destorționare sau de *schimonosire a imaginii inițiale. Este un pictor profesionist(cu studii grele in spate) care deseneaza cu un stilou digital pe o planșetă( monitor interactiv) Exact ca pe foae, folosind tehnicile clasice pastel,cărbune,culori de ulei ,acuarelă ș.a.m.d.
 Este o tehnologie de cea mai ultima generație care se foloseste în așa companii ca Diseney sau Pixar. De obicei tehnica digitală este cu mult mai complicată decât cea clasică pe foae(pânză), pentru că permite mărirea desenului propriu zis și realizarea mai profundă a fiecărui detaliu! Da, nu negăm faptul că sunt și persoane care intre timp incearcă să studieze această artă având o pregătire profesională infantilă, defaimând-o și de fapt facând practică pe banii Dvs. Așa fel de aparataj profesional costă in jur de câteva mii de euro și nu fiecare student își poate permite procurarea lui și apoi realizarea calitativa a lucrării. 
Nu vă lasati trași pe sfoară și vă urăm să faceți alegerea corectă la pregatirea unui cadou pentru persoana Dragă. Alegeți un lucru profesionist și să nu uităm un lucru calitativ nu poate costa 2 lei 
Mai multe detalii pe site-ul nostru www.caricatura.md sau pe pagina noastră de facebook www.facebook.com/caricatura.md




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu